side-area-logo

O nama

Specijalizirani smo za opremanje interijera i eksterijera vašeg doma u skladu s vašim zahtjevima i najnovijim trendovima.

Tvrtka smo koja će vam pomoći u realizaciji uređenja vašega doma.

Specijalizirani smo za opremanje interijera i eksterijera vašeg doma u skladu s vašim zahtjevima i najnovijim trendovima.

Cijenjeni posjetitelji,

Dobrodošli na naše stranice
osnovani smo 2007.godine

i od osnivanja do danas bilježimo kontinuirani rast poslovanja temeljen na pružanju visoke kvalitete proizvoda i usluga.

Specijalizirani smo za opremanje interijera i eksterijera vašeg doma

u skladu s vašim zahtjevima i najnovijim trendovima. Nudimo vam veliki  izbor vrhunskih proizvoda hrvatskih proizvođača parketa, seljačkih podova, unutarnjih i vanjskih vrata, drvenih prozora, škura, grilja te dekorativnog kamena.

Kompletnu ponudu možete vidjeti u našem prodajnom salonu

gdje ćete zasigurno naći najveći izbor  svih navedenih proizvoda u regiji, pri čemu će vam naše uslužno i stručno educirano osoblje pomoći  svojim savjetima u dizajnu vašeg životnog prostora i kvalitetnom odabiru proizvoda u skladu s vašim željama i zahtjevima.

Kupujmo hrvatsko!

Za sve proizvode iz naše ponude nudimo kvalitetnu ugradnju sa garancijom prema Europskim normama.
 • Parketi
  Galerija drva nudi hrvatske parkete hrast, jasen, grab, bukva, trešnja, javor kao i egzotične parkete s različitih strana svijeta.

  Parketi se razlikuju po boji, strukturi drva, tvrdoći i otpornosti. U zadnje vrijeme drvo je u Hrvatskoj i Europi ponovno zauzelo vodeće mjesto, bilo da se radi o oblaganju stambenih ili poslovnih prostora. U tome je uvelike zaslužna i ekologija kojoj se sve više posvećuje pažnja, te je drvo kao prirodan materijal u svim izvedbama (lakiran, uljen, termo tretiran) glavni odabir arhitekata i dizajnera za uređenje interijera, pa i eksterijera (fasadne obloge, decking sistemi).

 • Vrata
  Naša unutarnja vrata zrače toplinom drva, koji je kao materijal optimalan za vaše zdravlje i okoliš.

  Drvo svojim “disanjem” stvara ravnotežu vlage u vašem prostoru. Ponovno je svjetski i hrvatski trend da se unutarnja i vanjska stolarija izrađuje od drva. Tako je nastala izreka “Drvo je prvo“.U ponudi imamo veliki izbor furniranih, bojanih, masivnih i ostakljenih vrata prema vašim mjerama i zahtjevima.

 • Dekorativni kamen
  Dekorativni kamen koji nudimo hrvatski je proizvod izrađen iz kalupa prirodnog kamena.

  Proizveden je iz prirodnih materijala, lagan, nezapaljiv i otporan na vremenske uvjete. Dostupan je u različitim izvedbama i u širokoj paleti boja i nijansi. Dizajniran je za postavljanje na razne podloge na koje bi bilo komplicirano i skupo postavljati prirodni kamen.

 • Prozori i balkonska vrata
  Drveni prozori i balkonska vrata svojim dizajnom, odličnim tehničkim karakteristikama doprinose vrijednosti nekretnine i udobnosti vašeg doma.

  Suvremena gradnja zahtjeva uštedu energije, toplinsku i zvučnu izolaciju, visoku stabilnost, ekonomičnost i dizajn po želji investitora.Kao idealna pokazala se kombinacija drvo-aluminij. Aluminij štiti prozorski okvir i predstavlja prepreku vremenskim prilikama, dok drvo svojim statičkim i estetskim svojstvima osigurava ugodnu i prirodnu atmosferu doma.